Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om den seneste udvikling og særtilbud!

Dine nyhedsbrev præferencer
*
Obligatorisk felt

* Jeg vil gerne modtage e-mails fra KLM med opdateringer og særlige tilbud fra KLM og deres partnere tilpasset til mine interesser . Jeg kan afmelde mig når som helst ved at klikke på afmeldingslinket i e-mailen. Merev


"Du vil få KLM-nyhedsbrevet tilsendt hver uge, så du er informeret om attraktive billetpriser, inspirerende destinationer og de seneste nyheder. Du kan også få tilsendt e-mails ved særlige lejligheder, såsom et særligt tilbud på din fødselsdag, personligt tilpassede tilbud til din næste rejse eller hjælp til din reservation, hvis du forlader processen, inden den er færdig.

Alle nyhedsbreve sendes af KLM, og ingen kontaktoplysninger gives videre til vores partnere til dette formål. Hvis du er medlem af Flying Blue, kan vi inkludere dit Flying Blue-nummer og særtilbud i vores nyhedsbreve. Vi tilbyder Flying Blue sammen med vores koncernvirksomhed Air France. For yderligere information bedes du læse paragraffen ‘Hvem vi er’ under vores privatlivspolitik.

For at finde ud af, hvad der er relevant for dig, bruger vi automatiske redskaber til at analysere dine personlige oplysninger. Du har ret til at modsige dig et sådant brug til hver en tid. For yderligere information om, hvordan vi bruger dine oplysninger, og om dine rettigheder, bedes du læse vores privatlivspolitik.

Når du klikker på afmeldingslinket, vil du blive omdirigeret til vores hjemmeside, hvor du kan vælge dine kommunikationsindstillinger." Luk^
Dine oplysninger
Obligatorisk felt Forkert adresse
Obligatorisk felt Kun tal Mindst 12 cifre Højst 14 cifre Obligatorisk felt
Obligatorisk felt Kun tal Mindst 12 cifre Højst 14 cifre Obligatorisk felt
Obligatorisk felt
Ud fra din fødselsdato kan vi sende dig en særlig meddelelse på din fødselsdag
Obligatorisk felt
Obligatorisk felt Kun tal Mindst 12 cifre Højst 14 cifre Obligatorisk felt
Ud fra din foretrukne udrejselufthavn kan vi sende dig personligt tilpassede tilbud
Obligatorisk felt
Obligatorisk felt
*Markerede felter er påkrævede


Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med KLM’s privatlivspolitik. Du har ret til at modsige dig visse behandlinger af dine personlige oplysninger. Lær om ‘Dine rettigheder’ i privatlivspolitikken for yderligere information.

KLM’s privatlivspolitik