Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!

Uw nieuwsbriefvoorkeuren
*
Verplicht veld

* Ik wil graag e-mails ontvangen van KLM met updates en speciale aanbiedingen van (partners van) KLM die zijn afgestemd op mijn interesses . Ik kan me op elk gewenst moment afmelden door op de afmeldingslink in de e-mail te klikken. Meerv


We sturen u wekelijks de KLM-nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen, pakketreizen en het laatste nieuws. We sturen u ook e-mails bij specifieke gelegenheden, zoals een speciale aanbieding op uw verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor uw volgende reis of om u te helpen bij uw boeking als u de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond..

In onze nieuwsbrieven worden acties opgenomen voor pakketdeals en vluchtbundels die worden aangeboden door onze partners Airtrade en OptionTown. Alle nieuwsbrieven worden door KLM verzonden, hiervoor worden geen contactgegevens gedeeld met onze partners. Als u Flying Blue-deelnemer bent, worden uw Flying Blue-nummer en speciale aanbiedingen van Flying Blue opgenomen in onze nieuwsbrieven. Wij bieden Flying Blue aan in samenwerking met onze groepsmaatschappij Air France. Raadpleeg voor meer informatie het artikel Wie wij zijn in ons privacybeleid.

Om te begrijpen wat voor u relevant is, gebruiken wij automatische hulpmiddelen om uw persoonlijke gegevens te analyseren. U hebt het recht om daar te allen tijde bezwaar tegen te maken. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij uw gegevens gebruiken en uw rechten.

Via de afmeldingslink wordt u doorverwezen naar onze website, waar u uw communicatievoorkeuren kunt wijzigen. Sluiten^
Uw gegevens
Verplicht veld Onjuist adres
Verplicht veld Alleen cijfers Ten minste 12 cijfers Maximaal 14 cijfers Verplicht veld
Verplicht veld Alleen cijfers Ten minste 12 cijfers Maximaal 14 cijfers Verplicht veld
Verplicht veld
Op basis van uw geboortedatum kunnen we u een speciaal bericht sturen op uw verjaardag
Verplicht veld
Verplicht veld Alleen cijfers Ten minste 12 cijfers Maximaal 14 cijfers Verplicht veld
Op basis van uw voorkeursluchthaven van vertrek kunnen wij u gepersonaliseerde aanbiedingen sturen
Verplicht veld
Verplicht veld
*De gemarkeerde velden zijn verplicht


Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met het privacybeleid van KLM. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg Uw rechten in het privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid van KLM